Ruilen & retourneren

Procedure:

Bij Bo & Belle Kinderkleding doen wij ons best om alle artikelen online zo goed mogelijk van alle informatie te voorzien. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat het artikel bij ontvangst alsnog niet aan de verwachtingen voldoet. Bij ons heb je de artikelen altijd 14 dagen op zicht. Wanneer het artikel niet voldoet aan jouw wensen, dan kan deze geretourneerd worden.

Retourneren:

 • Stuur het artikel met alle bijgeleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking retour aan Bo & Belle Kinderkleding. Vul de bijgeleverde retour bon compleet in volgens de daarop vermelde retourinstructies.
  (LET OP: retouren waarbij géén ingevulde retour bon is toegevoegd worden vooralsnog als volledige bestelling beschouwd en in rekening gebracht)
 • Zodra wij het pakket retour hebben ontvangen wordt deze administratief verwerkt. Binnen 7 dagen na ontvangst wordt het betaalde product bedrag op het desbetreffende rekeningnummer teruggestort, welke door de klant is ingevuld op de retourbon.

 Ruilen:

Artikelen gekocht via de webshop kunnen alléén in onze winkel ‘geruild’ worden. Dit kan op vertoon van het bestelformulier, de originele verpakking en retourbon. Webshop bestellingen kunnen tevens in de winkel teruggebracht worden. Geld teruggave kan tevens in de winkel verrekend worden.  

Is een of meerdere artikelen uit jouw bestelling niet naar wens en wil je deze graag ruilen voor iets anders maar, kun je niet naar onze winkel komen? Stuur dan je bestelling retour volgens bovenstaande retourprocedure, en plaats online een nieuwe bestelling.

Retouradres
Bo & Belle Kinderkleding V.O.F.
Nieuwstraat 35
1671 BA MEDEMBLIK

 

* Bij retourneren zijn de verzendkosten voor eigen rekening.

* Let op: je bent er zelf verantwoordelijk voor dat het pakket correct bij ons aankomt. Zorg ervoor dat het pakket goed en beschermd in de verpakking zit om beschadigingen te voorkomen.

 

Voorwaarden ruilen & retourneren:

 • Nadat de bestelling is bezorgd, heeft de koper 14 dagen de tijd om de artikelen te retourneren. Na deze periode is de aankoop definitief. Bij Bo & Belle Kinderkleding hanteren wij de afleverdatum van de vervoerder als ontvangstdatum. Binnen deze termijn kan het bedrag bekeken en/of gepast worden, tenzij anders vermeld.
 • Artikelen die gekocht zijn in de Bo & belle Kinderkleding webshop kunnen alleen in de winkel ‘geruild’ worden. Webshop bestellingen kunnen tevens in de winkel teruggebracht worden. Geld teruggave hiervan loopt een bankoverschrijving of via geldteruggave in de winkel.  
 • Indien het item bij ons in de winkel is gekocht kan deze ook alléén in de winkel geruild worden.
 • Het artikel dient onbeschadigd en ongedragen geretourneerd te worden. Ook moet het artikel met aangehecht artikelkaartje en prijskaartje, en in de originele verpakking teruggestuurd worden. Zonder aangehecht label/artikelkaartje beschouwen wij het artikel als gebruikt/gedragen en worden alsnog de volledige kosten hiervan in rekening gebracht.
 • Bij het bestellen van zwemkleding mag de beschermsticker NIET verwijderd worden i.v.m. hygiëne.
 • Uit hygiënische overwegingen kan 'ondergoed' NIET geruild of geretourneerd worden. Deze zijn namelijk niet voorzien van beschermsticker. 
 • De verzendkosten en risico’s van het terugsturen zijn voor eigen rekening
 • Het artikel wordt vergoed als deze binnen een termijn van 14 dagen geretourneerd wordt, de retour bon volledig en naar behoren is ingevuld.
 • Bij retourneren (ontbinding koop van 1 of meerdere artikelen) zal het retour te ontvangen bedrag (prijs betaalde product) binnen 14 dagen worden teruggestort. Deze 14 dagen periode gaat in vanaf het moment dat het product retour is ontvangen bij Bo & Belle Kinderkleding.
 • Wanneer een deel van de bestelling geretourneerd wordt, en het totale aankoop bedrag komt daardoor onder de 50 euro, worden er alsnog verzendkosten a EUR 4,95 in rekening gebracht.
 • Een defect/ beschadigd of verkeerd geleverd artikel dient altijd vooraf per mail aangemeld te worden (binnen 24 uur) met uitleg en foto’s naar info@bobellekinderkleding.nl. Stuur nooit direct een defect of beschadigd product retour zonder medeweten van Bo & Belle Kinderkleding.

Van retourzendingen die niet aan bovengenoemde condities voldoen, worden alsnog volledige kosten in rekening gebracht.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »