Over ons

Graag stellen wij u even voor aan Melissa en Kelly van Belleghem, de trotse eigenaresses van Bo & Belle Kinderkleding.

Ze zijn elkaars zusjes en vriendinnen, met dezelfde gedachte; samen een baby- en kinderkleding winkel beginnen. Met lieve, leuke en kleurrijke merken en verschillende stijlen. Want dat ontbrak nog in Medemblik. In 2014 werden de handen ineen geslagen en de grote sprong gewaagd; het starten van een eigen zaak!
Er moest een pand komen die bij hun concept past. Een mooi en authentiek pand met een lieve sfeer en een oud geveltje. En zo geschiedde. Met trots openden zij hun winkel op vrijdag 2 mei 2014, en runnen zij nu al ruim 3 jaar hun winkel in het hartje van de sfeervolle historische havenstad Medemblik. Na een succesvol jaar hebben zij in 2015 hun webshop geopend, en zijn zij voor hun klanten nu ook via internet bereikbaar. Met een mooie diversiteit aan merken voor babykleding, kinderkleding, positiekleding, verzorgingsproducten en diverse accessoires hebben zij een prachtig concept. Zelfs in de prijsjes vind je voor ieder wat wils!

Met heel veel plezier staan Kelly en Melissa voor u klaar. Shoppen met uitgebreid & deskundig styling advies is een genot bij Bo & Belle Kinderkleding! Voor de kleintjes vind u zelfs een kinderhoek waar zij kunnen spelen, terwijl mama rustig aan het shoppen is.

 

Bo en Belle kinderkleding verkoopt baby- en kinderkleding maten vanaf maat 44 t/m 152. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »