Nieuw jaar, nieuwe baby's, nieuwe kleertjes!

Nieuw jaar, nieuwe baby's, nieuwe kleertjes!

Beleef de gezelligheid en vrolijke 'mee-maak-gebeurtenissen' in onze winkel samen met ons mee. Volg ons blog en blijf op de hoogte van de leukste nieuwtjes, weetjes, bijzondere gebeurtenissen, must-haves, must-knows, mama perikelen, hormoontjes en alles wat hoort bij mama zijn, baby's krijgen en kindjes opvoeden. Lees je met ons mee?

HAPPY NEW YEAR !!! 

HET NIEUWE JAAR IS BEGONNEN! 

 

Zo! Alle kerstspulletjes zijn weer opgeruimd en de champagne flessen zijn naar de glasbak. Het is weer mooi geweest met al het eetwerk. De kindjes beginnen weer een beetje te landen en de scholen zijn weer begonnen. Het gezonde eten is weer gestart en we gaan er met een fris [uitgewaaid wind hoofd - want het is best koud mogen we wel zeggen] hoofd weer tegenaan.

 

Wat gaan we allemaal doen dit jaar? Nou, heel veel leuks! De SALE is inmiddels in volle gang in zowel onze winkel als in onze webshop, en die wordt alleen maar leuker deze maand. Daarnaast hebben we al heeeeeeel veeeeeel nieuwe voorjaarscollectie in de winkel hangen [waarvan wij ons best doen om deze meteen online te hebben, maar het is zo'n boel, dat dat niet altijd lukt]. Vrolijke kleurtjes waardoor je meteen zin krijgt in de voorjaarsluchten, zomerkriebels, fluitende vogels en bloeiende bloempies. Maar .... dat duurt nog eventjes. Het is immers januari en in ons kikkerlandje begint de winter tegenwoordig pas een beetje rond deze tijd. De voorjaarscollectie wordt tegenwoordig wel veel meer gebaseerd op de tijd van het seizoen, de maand waarin het wordt uitgeleverd. Dus heerlijke sweatstof, truien, sweaters, leuke vesten maar in vrolijke kleurtjes. 

 

En weet je wat nou zo leuk is? Wij beschikken over het nieuwe merk NOP !! Ja, je hoort het goed! NOP is in tha house! De stoerste en leukste collectie for boys and girls. Van dit merk hebben wij de eerste levering binnen, en deze gaat in onze winkel zelfs tot maat 152! Zo dacht je dat je kleine prinses of je stoere boy uit onze collectie gegroeid was... maar niets is minder waar. Bo en Belle groeit met de kids mee en zo kun je voorlopig nog lekker bij ons blijven shoppen. Of ze nu een jurken prinses is, of als het jeans moeten zijn voor haar, it's all there. Ook de Justin Bieber boys kunnen bij ons hun leukste outfits scoren. Wij zijn mega enthousiast en zijn erg benieuwd naar jullie reactie. Vanaf deze week ook online verkrijgbaar. 

 

Wat is ons voornemen voor 2018? Bo en Belle nóg leuker maken voor jullie! Een bredere collectie, meer mogelijkheden in onze winkel en een uitgebreid gepresenteerde webshop die vanaf dit jaar ook bereikbaar is voor onze Belgische, Duitse en Luxemburgse klanten. 

Dit jaar bieden wij jullie nóg meer keuze in de altijd zo snel uitverkochte [echt overal lijkt wel] maatjes 74-80-86. Met name van Feetje wordt het assortiment hierin uitgebreid. En wij kunnen je zeggen..... het is echt zóóóó leuk! Vanaf deze week hangt de eerste baby collectie van Feetje in onze winkel en webshop. Tot en met april kun je zo goed als bijna wekelijks nieuwe items bij ons vinden voor het voorjaar en aankomende zomer. 

 

Ben jij er klaar voor? 

Wij wel! 

Let's go!!!! 

Liefs Bo & Belle

 

PS: Wij doen ENORM hard ons best om de webshop ook in dezelfde week te voorzien van de items die in die week binnen komen, maar helaas lukt dat niet altijd. Het kan daarom zo zijn dat je de items sneller in de winkel ziet hangen dan in de webshop. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »