Beste kinderkledingwinkel 2016 & 2017!

Beste kinderkledingwinkel 2016 & 2017!

Beleef de gezelligheid en vrolijke 'mee-maak-gebeurtenissen' in onze winkel samen met ons mee. Volg ons blog en blijf op de hoogte van de leukste nieuwtjes, weetjes, bijzondere gebeurtenissen, must-haves, must-knows, mama perikelen, hormoontjes en alles wat hoort bij mama zijn, baby's krijgen en kindjes opvoeden. Lees je met ons mee?

Het jaar is alweer bijna ten einde. We zitten nog vol van alle kerst brunches en diners. En zo denken wij even terug aan dit jaar.

 

Het blijft bijzonder. Dat we zowel in 2016 als 2017 mee mochten maken om door 'West-Friese MAMA' uitgeroepen te worden tot 'Beste Kinderkledingwinkel. Lekker boeiend, zal de één misschien denken, zolang het geen Nationale prestatie is. Maar voor ons is het ontzettend belangrijk! Zéker voor onze klanten in West-Friesland. Zij lopen immers met regelmaat naar binnen of langs de winkel.

 

Vereerd! Dat is wat wij zijn! 

 

Wie zijn nou Bo en Belle? Nou Dat zijn wij; Kelly [die blonde] en Melissa [die donkere]. Met veel plezier in 2014 een winkel gestart en nog steeds alive and kicking! En als je dan, na zoveel brainstormen, vallen en opstaan, nieuwe ideetjes bedenken, racen, lachen, huilen [terwijl je thuis achter je kleuter-puber, peuter en dreumessen aanloopt die een betere conditie en uithoudingsvermogen lijken te hebben als jij zelf, en denkt dat je er een potje van hebt gemaakt] mag horen dat je verkozen bent tot beste kinderkledingwinkel 2016 en vervolgens óók nog in 2017.... sta je wel effies met je mond open hoor. Dus ja, wij zijn best heel trots en willen we graag nog een keertje gezegd hebben. Zo zit ik nu met een kopje thee achter de laptop heerlijk dit blog vol te kletsen terwijl onze fantastische grafisch ontwerpster een nieuw ontwerp naar mij toestuurt, over dit betreffende onderwerp. Gewoon té cool om voor onszelf te houden, en daarom dus lekker op de homepage van onze webshop van Bo en Belle Kinderkleding geknald! Zo kunnen onze bezoekers uit heel NL er niet meer omheen. Worden we misschien toch nog landelijke winners? Nee hoor, de mega-stores laten we aan anderen over. Wij genieten heerlijk van ons kleine kneuterige winkeltje waar wij persoonlijke service kunnen bieden. Dat raak je simpelweg kwijt als je te groot wordt en het boven je pet gaat. Samen met onze webshop, waarvan wij hopen dat jij je daar ook thuis voelt. Klein maar fijn, en ook als webshop. Ideaal als het buiten koud is en het giet van de lucht. Zo zijn we via deze weg ook altijd dichtbij en staan wij voor je klaar. Want ook via de digitale wereld staat onze persoonlijke service voorop. Als je vragen hebt, stuur ons gerust een berichtje via mail of facebook. Geen probleem. Kan zijn dat je niet direct antwoord krijgt.... dan sta ik waarschijnlijk even een ferrari te bouwen die volgens onze bijna 4-jarige kleuter heel logisch bovenop een smalle-hoge-eigen-gemaakte-met-blokken-gebouwde-toren geparkeerd moet worden, en tegelijkertijd de complete inboedel uit de grijpgrage handjes van onze jongste probeer te priegelen. Maar.... over het algemeen heb je binnen 2-3 uurtjes van ons een antwoord. 

 

De laatste week van het jaar is gaande. Geniet nog even van 2017, voordat wij met zijn allen het nieuwe jaar in knallen. 

 

Via deze weg willen wij jullie allen alvast bedanken voor een geweldig jaar en een heel mooi, liefdevol, lief, leuk, gezellig en vooral gezond 2018 toegewenst. 

 

Laat die oliebollen maar komen! 

Liefs Bo... of Belle.... die donkere in ieder geval.
[What's in a name]

-X-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »