Christmas Shopping: via digi of in het eggie?

Christmas Shopping: via digi of in het eggie?

Het laatste nieuws en gebeurtenissen van Bo & Belle lees je hier. Ook de leukste en handigste tips and tricks geven wij aan jou! Lees je met ons mee, want het is kerst!

Dus, en zo is het in eens alweer maandag 18 december. Nieuwe week begonnen. Kerstkaarten moeten de deur nog uit. Correctie: eerst maar eens kerstkaarten halen. Elk jaar zeg ik weer 'volgend jaar begin ik op tijd'. Vergeet het maar. Het verplichte nummertje kerstkaarten schrijven is altijd weer last-minute werk. Hoe doen die andere mensen dat toch? Zitten die wel allemaal om 04:00 uur 's nachts de boel te schrijven? Of plannen wij nou zo slecht? Het zal ongetwijfeld het laatste zijn. Maar kerstkaarten schrijven is echt een twijfel gevalletje aan het worden. Velen die er al niet eens meer aan doen, velen gelukkig ook nog wel. Maar ook weer veel via de digitale wereld [je ontvangt een leuke e-card met daarin een kerstgroet op de mail]. Maar toch.... een envelopje in je brievenbus met een kerstgroet blijft toch altijd gezellig leuk. Traditie. 

 

Daarop inhakende is het verhaal winkel versus webshop hetzelfde vraagteken. Wat is leuker? Wat is makkelijker? Zeker in de december maand. Er moet een hoop gebeuren in december. Een hoop feestelijke bijeenkomstigheden die gepland worden want ook dat hoort er traditioneel bij. En tussendoor wordt er nog gewerkt. Logisch dat je dan even snel via het internet je spulletjes online besteld. Makkelijk, snel en je kunt weer door met waar je mee bezig was. Maar toch, hoe veel leuker is het om in de winkeltjes te snuffelen, de gezelligheid van deze maand mee te krijgen. Die sfeer krijg je immers online niet mee. Ook wij hebben een online shop. Want tegenwoordig kun je als winkel niet zonder webshop. Maar....daarentegen veel webshops die dit jaar een fysieke winkel erbij hebben genomen. Waarom? Klanten willen 'beleving'. Zien, voelen, proeven, ruiken. Alle zintuigen moeten geprikkeld worden. Mensen willen sfeer. En als het in de buurt te krijgen is, is dat net zoveel makkelijker en scheelt het de verzendkosten. Daarnaast zou het toch jammer zijn als de toekomst bestaat uit lege winkel straten? Maar als we allemaal online gaan bestellen, zeker de generatie van nu, dan gaan we daar wel naartoe. Hoe zal dat eruit zien denk ik dan? Het gaat niet continue om winkelen. Maar mensen willen er op uit. Vermaakt worden. Als er geen winkels meer zijn, dan raakt de wereld toch een beetje verveeld? Daarom geloven wij ook niet dat winkels zullen verdwijnen. Sterker nog, het komt weer helemaal terug! Dat kan niet anders. 

 

In december is het dubbel. Het is hysterisch druk. 'The madness of christmas'! Wat doen we onszelf wel eens aan denken we dan. Om daar een andere draai aan te geven zijn wij dit jaar exclusief uitgepakt en omgetoverd tot kerstwinkel met Bo en Belle kinderkleding. De kerstsfeer terugbrengen zoals hij behoort te zijn. Extra sfeer; proeven, voelen, zien, ruiken = beleven. Geniet en neem de tijd. Ontvang een kopje koffie of thee, met wat lekkers. Zet je tas rustig neer en ontspan. Sta even stil en kijk om je heen. Even geen drukte maar sfeer. Speciaal de loper voor je uit gelegd om deze insteek een finishing touch te geven. Een tintje 'Charles Dickens', een tintje 'Anton Pieck' en tegelijkertijd het gevoel van 'christmas shopping' in Londen of New York. Maar dan zonder de drukte, de menigte, 'the madness' wat er bij komt kijken. 

 

Bo en Belle Kinderkleding staat deze maand geheel in het teken van 'gezelligheid' [staan we het hele jaar al natuurlijk maar nu nog net even meer]. Even wat extra's tijdens de donkere maar drukke dagen. Buitendat, geniet je in het gezellige winkelcentrum van Medemblik nog van gratis parkeren! Geen gezeul met je tassen, maar alles dichtbij. 

 

Kom langs en geniet en geef je ogen iets leuks. Beleef! Want... het is [bijna] kerstmis. 

 

Liefs Bo & Belle 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »