Brandweerauto's en nieuwe voorjaarscollectie

Brandweerauto's en nieuwe voorjaarscollectie

Lees meer over opvoeden en de leuke dingen die daarbij komen kijken, maar ook alle gebeurtenissen in en om onze winkel. Dit keer: gierende brandweer auto's en nieuwe voorjaarscollectie

Gierende banden en nieuwe collectie! 

 

Zo! Het nieuwe jaar is aangebroken. De wereld zit er alweer midden in, de kerstboom en de oliebollen zijn allang vertrokken naar een ver verleden en Blue Monday [bekend om een hoop "inmiddels alweer vergeten voornemens" met zich mee te nemen] is afgelopen week reeds voorbij geraasd, en velen die alweer op hun oude patroon lekker door het leven huppelen.

 

Toch is het gelukkig nog wel een nieuwjaar. We zitten bijna aan het einde van de eerste maand. Nog helemaal vers. Fris en fruitig en zijn wij al helemaal in de voorjaarsstemming. En dat terwijl de echte winter Net begonnen is, de eerste blijvende sneeuwvlokken recent zijn gevallen en afgelopen week de sneeuwballen volop aanwezig waren. Toch is het heerlijk om alvast te proeven van de voorjaarssferen en nieuwe collecties die super geschikt zijn voor deze koude maanden, maar met een voorjaars tintje

 

Voor de vroege vogels die niets willen missen hebben wij de eerste collecties alweer in huis! Geschikt voor het seizoen waar we nu in zitten. De afgelopen weken is in de winkel en vanuit huis (met onze roze onesie aan natuurlijk) tot in de late uurtjes gewerkt om de boel weer tip top in orde te maken voor jullie. 

 

Onze Belle heeft de winkel heerlijk omgeturnt tot een kleurrijke nieuwe concept store waar je de allernieuwste kleertjes vind voor baby en kids. Terwijl Bo achter de schermen..... ja, letterlijk achter het scherm, druk bezig was om de webshop te verbouwen, om te gooien en in te vullen met vrolijke nieuwe plaatjes. 

 

Wellicht was het je al opgevallen, of nog niet, maar de site heeft weer een frisse nieuwe look en indeling waardoor het nog makkelijker voor je is om alles te vinden. Nog sneller je bestelling kunt afronden én beter de favorietjes in je wensenlijstje te kunnen opslaan. 

 

En dat alles met loeiende sirenes en gierende brandweerwagens op de achtergrond. 

Want ongestoord werken bestaat natuurlijk niet. En de kerstkadootjes werden de afgelopen weken, en gelukkig nu nog steeds, uitvoerig mee gespeeld. Racen over de vloer met treinen, auto’s, vliegtuigen, ambulances en de denderende muziek geluiden van de meest schelle electrische kinder gitaren die je maar kunt bedenken. We hebben professsionals in huis die van al deze markten thuis zijn wat deze speelgoed producten betreft. Ze worden goed gebruikt. Zo nu en dan een kleine stef stuntpiloot (hebben ze van mama) die heel ambitieus als een echte Verstappen tijdens de woonkamerrace iets te hard door sjeest, en al rennend achterste voren kijkend zichzelf in een keuken kastje parkeert. Een dagelijkse gang van zaken in dit huishouden. 

 

Eerst beginnen we de mama dag waarvoor hij bestemd is: treinbanen bouwen, blokken torens en lego huizen. Gevolgd door een gezellig momentje kleien aan tafel. Dan nog even naar buiten voor een ommetje ‘energie lozen’. 

 

Dan roept er nu toch echt even een uurtje werk voor mama. 

 

Dus gewoon tussen de - “vroem vroemmmmmms, teeeduuuuuteeeeduuuuu, pieuwiewieuwieuw, kling klang klong, woosh, womp, bwammmm geluiden, met de laptop op de eettafel genesteld tussen de bananen (incl natuurlijk de schillen), rozijntjes (sommigen geplet uiteraard) en halve kopjes sinaasappelsap,” door, zitten wij heerlijk met een kopje verse ‘relaxing’ gember thee achter de laptop aan tafel de voorjaarscollectie in te voeren. 

 

Voordeel van de auto geluiden, je gaat zelf ook mee in de race modus en binnen no-time staat het boeltje goed en wel voor jullie de webshop! 

 

De nieuwste baby collectie van Z8 is sinds begin januari al in onze winkel en webshop te bewonderen, en vanaf deze week ook de nieuwste items van Feetje, Jubel en Love Station 22. And there is nog so much more to come! Jeej! Volgende week nog meer nieuws voor boyzzz! 

 

Extra detail: de baby basiscollectie van Noppies de nieuwe voorjaar- en zomer collectie van Feetje is van biologisch katoen gemaakt! Een nieuwe collectie van een betere wereld! 

 

Zoooo leuk! Dat heet groeien! En dat doen we! Wij hebben enorm veel zin in de nieuwste collecties. 

 

Jij ook? 

Stay tuned for more ! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »