Bo & Belle meets "Blog"

Bo & Belle meets "Blog"

Het laatste nieuws en gebeurtenissen van Bo & Belle lees je hier. Ook de leukste en handigste tips and tricks geven wij aan jou! Lees je met ons mee?

Zo! De shop is nu al weer een paar weekjes up and running.... en dus is het tijd dat er ook een "Blog" aan de running gaat. In ons blog vind je wekelijks nieuws, tips & tricks, leuke anekdotes over baby's, kids, mama zijn, de laatste mode en fashion trends op baby en kindergebied. 

 

Om meteen maar met de deur in huis te vallen: de feestdagen staan op de stoep. Nou ja... die zijn eigenlijk al begonnen. Want er is meer drukte, stress en rompslomp in de tijd naar de feestdagen toe, dan tijdens de dagen zelf. Zodra 11 november is geweest en alle suikerbommetjes met korte lontjes de winkel in komen, zien wij al snel aan de gezichten van de papa's en de mama's: het is mooi als het weer 1 januari is. Tja, en dan moet je dus nog een paar weken. Op school doen alle juffen en meesters hun best om de kindjes goed te begeleiden en te laten verdiepen in deze toch wel avontuurlijke periode. 

 

De combinatie 'passen en kinderen' gaan nooit echt samen. Maar dat gaat nog eens dubbelop tijdens zo'n spannende en drukke periode als deze, waar dan ook nog eens een kerst outfit aangetrokken moet worden. Want ja, zonder kerstkleding aan het kerstdiner is natuurlijk geen optie. De decibelletjes vliegen gezellig om de oren in ons kleine winkeltje. Niet erg hoor, we hebben thuis zelf ook een paar van die exemplaartjes rondlopen. Daarom snappen wij dat heel goed. Wil het nou echt niet lukken, bij ons is dat nooit een probleem. Neem het mee naar huis en pas de kleertjes thuis. In het kader van 'even omkleden'. Dat gaat thuis toch altijd een stukje gemakkelijker. Is het alsnog niet wat je ervan had verwacht? Dan breng je het gewoon weer terug. Als mama's zijnde van allebei 2 kindjes, weten wij donders goed dat je deze periode wel iets anders aan je hoofd hebt ;-)

 

Succes deze week met alle sint shopping! 
Liefs Bo & Belle 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »