A very merry christmas store

A very merry christmas store

Het laatste nieuws en gebeurtenissen van Bo & Belle lees je hier. Ook de leukste en handigste tips and tricks geven wij aan jou! Lees je met ons mee, want het is kerst!

It's the most wonderful time of the year! 

 

Ja hoor, het is weer zover! Kerst lijkt wel steeds eerder te beginnen, want de lampjes hingen er ook dit jaar weer vroeg bij in vele winkels. En waarom niet, want jeej goodie het is zóóó bere-gezellig!  

 

Ook in onze winkel hebben wij dit jaar extra uitgepakt; 'A very merry christmas store by Bo en Belle Kinderkleding'. Droom jij ook alweer weg? Kon jij ook niet wachten en alle kerstfilms al bekeken? Wij snappen dat heel goed. Het liefst zien we onze eigen steden en dorpjes elk jaar net als op deze foto, alsof we midden in een ansichtkaart wonen, of in Disneyland lopen of zo'n romantische kerstfilm. Stiekem.... denken we het allemaal. Want daar is het het allerleukste natuurlijk, met het 'nooit-wat-aan-de-handjes-gevoel'! Het is ons niet gelukt om eigenhandig en alleen de complete binnenstad te verbouwen voor de kerst, maar we hebben wel ons best gedaan om de kneuterigheid, de film en het ansichtkaart gevoel terug te brengen in onze winkel voor de feestdagen. 

 

En wat was dat leuk om te doen! Al die versieringen. Met volle karren geshopt te hebben dachten wij dat we genoeg hadden en klaar waren voor een complete kerstwinkel. Pas dan merk je hoeveel hoekjes en gaatjes je hebt om op te vullen. Dus we moesten nog een keer, en dat is helemaal niet erg want Bo en Belle houden van shoppen. Daar ging weer een kar. Uit eigen kasten werden zelfs nog de kransen, boompjes, lichtjes en versieringen meegenomen. En nu nog denken we....het kan nog leuker! Maar het is vol! We zijn klaar! Klaar voor de kerst en voor jullie. Zou leuk zijn als die regen en wind een beetje wegblijft, dan kunnen we onze besneeuwde stoep ook daadwerkelijk voor jullie neerleggen. Hapjes en drankjes staan de gehele maand december voor jullie klaar. Proef, beleef en vind de magie van kerst bij Bo en Belle. Het is zóóó gezellig! 

 

En het wordt nog leuker, want de SALE is begonnen én de tofste feestdagen collectie staat voor je klaar! Kerstkadootjes shoppende mensen, ze zijn overal. Maar in ons winkeltje van Bo en Belle Kinderkleding is het toch echt net even gezelliger, want je kadootjes worden exclusief ingepakt. Omdat een kerstkadootje speciaal is, en extra mooi onder de boom. 

 

KERST TIP: wanneer je je kadootje online besteld, geef dan in de opmerkingen bij het afrekenen aan dat het om een kadootje gaat. Pakken wij het alvast super leuk voor je in! 

 

CHRISTMAS SHOPPING BIJ BO & BELLE KINDERKLEDING
Is ook serieus aanwezig! Speciaal voor de kerst hebben wij op vrijdag 22 december een 'christmas shopping' day voor je ingepland. Bij de kassa kun je deze dag kerstballen grabbelen met 5%-10%-15% korting! Ook bovenop de sale prijzen! Hoe leuk is dat? 

 

Wil je deze maand op de hoogte blijven van al onze acties en feestdagen weetjes? Stay tuned on our blog of meld je aan voor onze nieuwsbrief

 

Anyway, als je in de buurt bent, loop gezellig langs en kom binnen in onze 'kerst ondergedompelde conceptstore'. De rode loper ligt voor je uit!! 

Liefs Bo & Belle 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »