5 jaar!

5 jaar!

Lees meer over opvoeden en de leuke dingen die daarbij komen kijken, maar ook de irritaties en perikelen die wij allen uit het opvoeden herkennen. Dit keer Bo en Belle 5 jaar! een terugblik op de afgelopen jaren.

Bo en Belle 5 jaar.

 

En dan bestaat onze winkel ineens 5 jaar.

 

2 mei 2014.

We weten het nog goed. Het was op een druilerige vrijdag met wind en regen. Ballonnen en slingers hingen buiten. Bo en Belle letters op de gevel. Rekjes met kleding buiten. Roze plantenbakken op de stoep.

 

Om 10:00 uur keken wij zusjes elkaar aan, gaven elkaar een knuffel en zeiden: succes sis! Op goede zaken en heel veel mooie jaren.

 

We haalden het gordijn weg, en tot ons grote verbazing stond er een zee van familie en vrienden voor onze deur te wachten. Even kreeg ik het te kwaad. Jeetje wat een mensen! Zoveel warmte en liefde. Dat is alleen maar geweldig. Iedereen zo enthousiast!

 

Samen openden wij onze deuren en knipten wij het roze/blauwe lint door. Tijd voor champagne en een proost!

 

Het was een dag vol gezelligheid, gevolgd door heel veel jaren gezelligheid.

 

Nu zijn wij 5 jaar verder, is het eenzelfde druilerige dag. Dus dat zien wij als een goed teken. 
Is onze conceptstore heel veel verhalen rijker. Heel veel ervaringen verder. Heel veel veranderingen. Samen het bedrijf runnen, met verhuizingen en nog een baby’tje erbij gekregen. Bij Bo en Belle was het nooit rustig en zaten we nooit stil. Nu nog steeds niet.

 

Waar ik totaal geen paspop kan aankleden of een nieuwe collectie in de wand knap stylen, neemt Kelly dat op zich die daar juist helemaal blij van wordt. Liever dat want dat scheelt heel veel rondzwervende ledematen die ik er nooit meer op krijg. Dan verplaats ik mij achter de schermen om ervoor te zorgen dat alles goed in het systeem staat. En daar maak je Kelly nooit zo blij mee. Zo hebben wij allebei onze sterke kanten en doen wij allebei voor onszelf de leukste dingen.

 

Wij hebben in de tussentijd onze klanten leren kennen. Geluisterd naar wat de wensen zijn. Daarop onze producten en collecties aangepast.

 

Ook zijn wij meegegroeid de laatste 5 jaar, en is ons assortiment uitgebreid t/m kindermaat 152 voor jongens en meisjes.

 

Diverse merken hebben de revue gepasseerd. Sommigen zijn altijd bij ons gebleven. Sommigen hebben wij afscheid van genomen en plaats gemaakt voor andere die leuker, beter en stoerder zijn en beter bij onze winkel passen.

 

In april 2015 lanceerden wij voor het eerst ook onze online webwinkel.

Eerst voorzichtig aangekeken of dit wel zo leuk was en interessant voor onze klanten. En dat bleek!

 

In oktober 2017 vonden wij het tijd worden om deze webshop op een groter platvorm te zetten en klantvriendelijker te maken. Met een breder assortiment.

 

En tot op heden runnen wij nog steeds met veel plezier onze winkel en webshop.

 

De winkel is onze conceptstore. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich thuis voelen. Daarom streven wij naast klantvriendelijkheid ook naar service, beleving en gastronomie. Ook dat brengt veranderingen met zich mee om de winkel beter en mooier te maken. Om die reden zullen er in de toekomst nog meer veranderingen worden toegepast. En dat is leuk! Zo is er zo nu en dan weer iets nieuws voor het oog.

 

Wij zien onze klanten graag in de winkel. Daar kunnen wij ze het beste van dienst zijn. Persoonlijke service. Het internet wordt steeds drukker en voller. De concurrentie daardoor steeds groter. Maar toch merken wij dat er een plafond is bereikt bij velen, die op het wereld wijde web het spoor bijster raken door het steeds groter wordende aanbod.

 

Ook de regionale klanten houden van de middenstanders om zich heen. En daar worden wij blij van. Want winkelstraten zonder winkels wordt niemand blij van. Gelukkig zien wij onze klanten woonachtig in de kop van Noord Holland daarom altijd terug in de winkel. En voor zij die verder weg in Nederland wonen is onze online shop 24/7 bereikbaar.

 

Medemblik kent zijn toeristen en deze mogen wij altijd weer vanaf april verwelkomen. Vele bekende gezichten die hun boot weer hebben aangemeerd in onze havenstad. Dat wij zelfs daarvan trouwe klanten hebben opgebouwd geeft een goed gevoel.

 

Blije gezichten. Dat willen we allemaal. Omdat wij beginnen bij babykleding, is dat natuurlijk een gegeven wat veel blije mensen met zich meebrengt.

 

Wij zijn DOL op kadootjes inpakken, en doen dit exclusief en net even anders als andere winkels.

 

Wij hopen dat wij nog heel veel jaren voor jullie klaar mogen staan. Of het nou een kadootje voor je eigen kleintje is of voor iemand anders.

 

Wij proosten vandaag in ieder geval op jullie.

Bedankt voor het vertrouwen de afgelopen jaren!

 

Liefs Kelly en Melissa

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »